فان هالیدی

ساخت فرودگاه ساحلی پروازهای تفریحی در آستارا

 با اعلام آمادگی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرستان مرزی آستارا فرودگاه ساحلی پروازهای تفریحی ساخته می‌شود.

بخش خصوصی آمادگی خود را برای ایجاد سایت چند منظوره پروازهای تفریحی در حد فاصل اسکله آستارا و ساحل صدف به طول یک هزار متر و برای پرواز پاراموتور چرخدار، جایروپلن و پاراگلایدر در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و توسعه گردشگری در بین مسافران ورودی به شهرستان آستارا در استان گیلان با نگاه گردشگری و کمک به مدیریت بحران در این شهرستان اعلام کرده است.

 جایروپلن، پارگلایدر و پاراموتورهای چرخدار ضمن پرواز در ارتفاع ۲۰۰ و ۵۰۰ متری در خدمت مدیریت بحران منطقه خواهند بود و اشتغالزایی برای ۷۰ نفر در این طرح تفریحی و گردشگری به وجود خواهد آمد.

در بازدید میدانی از این طرح تفریحی و گردشگری و در قالب رفع موارد تولیدی و گردشگری، در همین زمینه مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان، فرماندار آستارا، فرمانده هنگ مرزی آستارا و بخشداران بخش مرکزی و لوندویل آستارا بر ضرورت حفظ کلیه مباحث قانونی و زیست محیطی منطقه تاکید کردند.

قربانعلی محمدپور مدیر کل محیط زیست گیلان در این بازدید با تاکید بر اینکه به توسعه گردشگری در شهرستان آستارا علاقه‌مند هستیم، گفت:

جایروپلن‌ها در حوزه گردشگری بسیار اثرگذار هستند. این در حالی است که باید موارد زیست محیطی منطقه لحاظ شود.

قربانعلی محمدپور با بیان اینکه طرح سایت پروازهای تفریحی در آستارا در مرحله کارشناسی توسط مسئولان ذیربط است،  بیان کرد که باید اهرم‌ها و ابزارهای قانونی لازم نیز در بحث گردشگری و توسعه آن در نظر گرفته شوند.

فرماندار آستارا در این بازدید گفت پروازهای تفریحی نقش مهمی در توسعه گردشگری دارند و  این طرح در ابعاد مختلف پس از موافقت دستگاه‌های متولی اجرا خواهد شد.

یونس رنجکش افزود:

از راهکارهای آبادانی آستارا توسعه گردشگری و خدمات است و در این راستا در حوزه‌های مختلف از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استقبال می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه آستارا یک شهرستان مرزی است و طرح سایت پروازهای تفریحی با رعایت برخی شرایط ضروری  عملیاتی خواهد شد، ادامه داد که پر کردن خلع خدمات تفریحی و همچنین اشتغالزایی از اهداف اصلی این اقدام است.

رنجکش بیان کرد که باید بهره لازم از ظرفیت ایجاد باند پروازهای تفریحی در آستارا به نفع مدیریت بحران منطقه و با توجه به دارابودن مناطق صعب‌العبور و محدودیت راه ارتباطی در منطقه و شناسایی موقعیت‌ها برد.

شبکه های اجتماعی: